Tässä minttuisen-kanasalaatin ohje :)
Mintunraikas kanasalaatti
Kastike:
1 ruukku minttua
1 pieni, punainen chili
suolaa, rouhittua mustapippuria
1 dl ruokaöljyä
½ dl viinietikkaa
Salaatti:
1 grillattu broileri
puolikas tuore ananas
4 kevätsipulia
200 g säilykemaissia
100 g herneitä, pakaste
Kastike: Jätä mintturuukusta pari oksaa salaatin koristelun. Irrota mintun lehdet ja silppua ne. Halkaise pesty chili, poista siemenet ja hienonna puolikkaat. Pane silput sekoituskulhoon, lisää suola ja pippuri. Valuta öljy joukkoon koko ajan mausteita hienontaen sekoittaen. Kaada viinietikka kulhoon ja sekoita hyvin. Anna kastikkeen maustua 30-60 minuuttia.
Irrota lihat broilerin luista ja paloittele ne. Leikkaa ananaksen puolikas neljään osaan, poista kuori ja kova keskiosa. Paloittele lohkot. Silppua kevätsipuli ja yhdistä salaattiaineet. Kaada kastike päälle ja sekoita huolellisesti.
Laita salaatti tarjoiluastiaan ja koristele mintunoksilla. Voit tehdä salaattiastiaan vihreästä salaatista petin ja tarjota maissi-kanasalaatin sen päältä.
© MiraRAWS
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti