keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hedelmäinen Pannacotta




Hedelmäinen pannacotta :)




6 annosta
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl ruoanvalmistusjogurttia
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
3 kpl liivatelehteä
Päälle:
1 prk (410/235 g) säilykepersikoita ja puolet liemestä
15 kpl ananaskirsikkaa
10 kpl tummaa viinirypälettä
2 kpl kiivihedelmää
1 sitruunan mehu
Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä se jogurttiin. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää siihen sokerit ja sitruunanmehu. Liuota puristetut liivatteet kerman sekaan ja anna seoksen jäähtyä hiukan.
Yhdistä kermaseos vaahdotettuun vaniljakastike-jogurttiseokseen ja jaa annosastioihin. Anna hyytyä viileässä mielellään yön yli.
Pese ja pilko hedelmät annospaloiksi. Poista viinirypäleiden siemenet. Pane hedelmäpalat kulhoon ja kaada päälle säilykepersikoiden liemi ja sitruunanmehu. Jaa hedelmäseos vaniljahyytelön päälle ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti